logo

 

hoved foraar annonce

 kultur logo2

 

Velkommen til endnu en sæson!

Der er altid meget spændende for os at gå i gang med en ny sæson. Vi synes, vi i år har været rigtig heldige med vores valg af aktører. For det første fordi de er gode og meget spændende, men også fordi det er lykkedes for os at få et ”ja” fra dem, selv med de begrænsede betingelser vi har. Der er meget der skal gå op for at et arrangement kan lykkes, ikke mindst den økonomiske side af sagen.

Vi er gået ind i et tæt samarbejde med Hillerød musik og teater festival i begyndelsen af november, hvor Nødebo Kro står for tre af festivalens arrangementer. Nordea Fonden har støttet os i den forbindelse.

Vi har længe savnet en ordentlig scene, som er let og praktisk at håndtere. Tuborg Fonden har givet os penge til en ny, som vil gøre det meget lettere at gøre scenen klar, og flytte rundt med den.

Det kræver samarbejde på mange planer og god vilje fra alle sider at få det hele til at fungere, der er mange også uden for udvalget, som har ydet en kæmpeindsats. En stor tak til jer alle. Vi håber, I synes det har været så sjovt, at I fortsætter i den nye sæson.

Vi er rigtig glade for den store tilslutning, vi har haft i det år som er gået, og håber at se jer igen til vores arrangementer i den nye sæson sammen med mange flere.

 Kirsten Aunstrup

Kirsten Aunstrup
Formand for kulturudvalget på Nødebo Kro

 

Download programmerne for 2016-17

Oplevelser på Kroen "Efterår 2016"
Oplevelser på kroen "Forår 2017"

 

Link direkte til billetsalg

 

Forsamlingshuset Nødebo Kro

Den tidligere Nødebo Kro blev købt af en gruppe borgere i 1977 og lavet om til forsamlingshus. Det er en selvejende institution, der skal skabe åbne rammer for kulturelle aktiviteter og borgernes trivsel i det nære miljø. Forsamlingshuset ledes af bestyrelsen for støtteforeningen Forsamlingshusets Venner, og driften af forsamlingshuset er baseret på en stor frivillig indsats fra støtteforeningens ca. 600 medlemmer, der er organiseret i selvstyrende grupper som f.eks. bankogruppen, buffistgrupperne (der står for salget i caféen), madlavningsgrupperne, loppemarkedsgruppen og kulturudvalget.

Bliv medlem af Forsamlingshusets Venner
Medlemskabet af støtteforeningen giver adgang til caféen, når den er åben. Medlemmerne har også mulighed for at deltage i de mange interessegrupper, som bruger Kroen. Det er f.eks. spiseklubber, vævning, modeljernbane, billard, bridge, gymnastik, gospelkor, tangodans, udflugtsklub og meget mere.
Som medlem får du betydelig rabat ved leje af Kroens lokaler til private fester eller arrangementer, og du får mulighed for at købe det meget billige årskort til kulturarrangementerne.
Medlemskab koster 350 kr. om året for voksne og 150 kr. for unge under uddannelse og kan tegnes på forsamlingshusets hjemmeside.

Kroens hjemmeside og Kirke & Kro
Man kan se mere om Forsamlingshuset Nødebo Kro på www.noedebo-kro.dk og følge Kroen på Facebook. Bladet ”Kirke & Kro” udkommer seks gange om året med aktuel omtale af alle de aktiviteter, der foregår på Kroen. Det udgives i samarbejde med menighedsrådet og husstandsomdeles i Nødebo og Gadevang. "Kirke & Kro" kan hentes på Kroen.

Caféen (Driverhuset)
Caféen er åben for medlemmer og brugere af forsamlingshuset mandag - torsdag kl. 19-22 for salg af drikkevarer m.v. I forbindelse med kulturarrangementer åbner caféen en time før arrangementets start. Hver fredag er der åben café kl. 15-17.

Forsamlingshuset Nødebo kro
Nødebovej 26, 3480  Fredensborg
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.   –   4848 0746
ma. kl. 17-19 – ti. & fr. kl. 9-12

Nødebo Kro

Arrangementer

Nøddeknækkerne - G
28-04-2017 19:00

Kom og vær med til en sjov og glad fællesaften med Nøddeknækkerne den sidste fredag i april.

Forårskoncert med Birkerødkoret -B
07-05-2017 16:00

Der står skønne, skandinaviske korklange på programmet, når Birkerødkoret søndag den 7. maj
kl. 16 giver koncert i Nødebo Kro.

Skallerød i Gribskov Vandretur med Carsten Carstensen - G
10-05-2017 18:00

Skovturene med skovløber Carsten Carstensen arrangeres i et samarbejde mellem Naturstyrelsen Nordsjælland og Forsamlingshuset Nødebo Kro

St. Hans - G
23-06-2017 19:00

Sæsonen slutter traditionen tro med bål og midsommersang Sankt Hans aften. Grillen vil være klar kl. 19.