Nøddeknækkerne

noedeknaekkerne

Få en glad aften med musik og dans på Nødebo Kro – helt gratis.

Husorkesteret på Nødebo Kro, Nøddeknækkerne, inviterer til rigtig gammeldags krobal med glad spillemandsmusik for børn og voksne den sidste fredag i månederne september til april.

Vi begynder kl. 19:00 med letfattelige danse for børn og voksne. Vi hjælper med instruktion.

Men du kan begynde allerede kl. 18:00 med at spise middag i Kroens hyggelige spiseafdeling. Du kan bestille en veltillavet middag. Tilmelding til middagen er absolut nødvendig til Kroens kontor senest onsdagen før, kl. 1200

Klokken ca. 20:00 begynder vi på voksenballet med vals, hopsa, polka, mazurka og alt det, der hører til spillemandsmusikken. Vi tager hensyn til dem, der ikke er helt hjemme i de gamle danse, og hjælper gerne til med instruktion. Ellers putter vi også gerne en tango eller anden form for ”sjæler” ind på programmet.

Ofte har vi inviteret gæsteorkester til at spille en time med deres repertoire. Har du lyst til at spille med i løbet af aftenen, bliver der  lejlighed sidst under vores bunkespil.

Senest kl. 22 slutter vi med godnatvalsen.

Mandag formiddag fra kl. 11 til 14.30 har vi øvedag på kroen. Kontakt os hvis du har lyst til at spille med kan du høre nærmere. Find os på www.nodeknek.dk