Grotten 

 - For byens unge primært 6. til 9. klasse - 

Vi har fået indrettet og istandsat et lokale i kælderen til byens unge mennesker, navngivet "Grotten". Alle fra 6. klasse er velkommen. Der er billard, bordtennis, brætspil eller hvis man bare vil hænge ud er der en sofagruppe med tilhørende stor tv skærm og højtaler til musik.

Der er åbent I Grotten, når der også er åbent I baren på kroen, med undtagelse af tirsdag. 

Derudover er lokalet reserveret til:

Årgang '09 1. torsdag I mdr.

Årgang '08 2. tordag I mdr

Årgang ‘11 3. torsdag i mdr.

Årgang '10 4. torsdag I mdr. 

Øvrige tidspunkter er frit spil, kom med dine venner, hvis man min. går i 8. klasse. 6. og 7. klasser må kun være I lokalet såfremt en forældre også er på kroen. 

Vi vil løbende have arrangementer på tværs af årgange eller separat pr årgang. Senest har vi haft aften om hvordan man spiller poker, og for pigerne en aften i hvordan man lægger shellac. 

Hvorfor et ungdomslokale på kroen:

  • Vi var flere forældre, der oplevede, at når børnene forlader Nødebo Skole og klubben på skolen, manglede de et sted at gå hen, og hygge sig. 
  • Ungdomslokalet er organiseret under Aktivitetsudvalget på kroen og drevet af forældrene selv. Derfor hvis du sidder med en hobby, som du vil dele med de unge, hører vi meget gerne fra dig. Det kan være alt fra at bage kager, lave mad, lægge makeup eller spille backgammon.

Tilmelding:

Tilmelding sker her på kroens hjemmeside.  Det eneste det kræver er et at blive oprettet som bruger af Grotten på kroen enten via forældrenes medlemskab eller du oprettes som bruger for  kr. 150/år på kroens hjemmeside.

Alle brugere skal registrerer sig HER

PS hvis du er ældre end årgang 08 er du stadig meget velkommen i Grotten, blot husk at registrere dig som bruger